FORGOT YOUR DETAILS?

Ons Team, Uw Team?

Welke sport ook, of het nu om een professioneel- of amateurteam gaat, er zijn eigenlijk geen sporten meer te bedenken die zonder sponsoring kunnen. Het zijn de sponsors die het geld, de goederen en/of diensten ter beschikking stellen die het bijvoorbeeld voor verenigingen mogelijk maakt om voetbal- of hockeyvelden aan te leggen en te onderhouden. Zij zorgen er ook voor dat sporten toegankelijker of überhaupt zelfs bereikbaar worden.

Heel veel sponsors doen dit eerst en vooral omdat ze affiniteit hebben met de sport en het leuk vinden om te steunen en of ook heel vaak uit maatschappelijke betrokkenheid. Maar er is helemaal niets mis om er vanuit te gaan dat de sport activiteiten een positieve bijdrage gaan leveren aan de marketing- en/of communicatiedoelstellingen van de sponsor. Sterker nog, wij geloven erin dat dit een voorwaarde moet zijn en zien onze sponsors dan ook het liefst als teamlid waarbij we samen bijdragen aan succes.

Met sponsoring van Oryx Rallysport hopen wij dat u uw naamsbekendheid vergroot , uw verkoop verhoogd en/of uw imago versterkt, maar vooral ook dat u het leuk vind. Met onze deelname aan de wedstrijden van het NK Off Road Rally, De Marocco Desert Challenge 2019 én Le Dakar 2020 proberen wij de beleving te optimaliseren en het voor u als sponsor, teamlid, zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Mocht u interesse hebben om de mogelijkheden nader te verkennen, dan horen wij graag van u!

ONS TEAM, UW TEAM?

Ja! Ik wil graag meer weten over de sponsormogelijkheden van Team Oryx Rallysport. Neem zsm contact met mij op via het volgende email adres / telefoonnummer

 Bestuurder Rally auto

Henri v Steenbergen, in het dagelijks leven ondernemer.
Gek op alles wat met 4x4 te maken heeft. Alles begon ooit met het restaureren van een oude landrover.
En toen die eenmaal klaar was en we de eerste meters in het terrein hadden gereden was het hek van de dam. Aan diverse buitenlandse challenge wedstrijden meegedaan, en het NK.
Nu sinds 2 jaar het offroadracen.

Enige evenementen waaraan ik heb deelgenomen:
Croatia Trophy.
Transilvania Trophy
NK Challenge
Heroes Legend 2006
Dakar 2013 ( service voor Leon Munsters)

MDC 2015,2016 en 2017

Dakar 2018

Navigator Rally Auto

Vanaf de 5e editie volg ik de Dakar en vanaf mijn 16e acrief met 4x4's. Door de aantrekkingskracht van de Dakar in het off road racen gerold. Eenmaal mijn rijbewijs gehaald veel mooie off road wedstrijden gereden in Nederland, Belgie & Spanje'

  In het dagelijks leven werkzaam als rayon manager in de stoomtechniek.

  Het doel? Om samen met het voltallige team de Dakar medaille tussen de tanden te hebben.

Het motto Dream, dare, live it past mij wel.

  Enige evenementen waaraan ik heb deelgenomen:

 Vele jaren nk off road

Baja Spanje (5x)

Rally van Natoye België

Rally Dilsen België

Westrijdleider & organisator NK challenge Wedstrijdleider NK.off road

Monteur Rally Auto

Arnoud Ouendag, in het dagelijkse leven als technisch trainer aan de slag bij de Innovam Groep.

Als ventje altijd al geïnteresseerd in de autosport. In 2006 kwam die interesse tot uiting toen ik als technische staf tijdens de ABR2006 van Amsterdam naar Beijing meereisde om ruim tachtig klassiekers op de weg te houden. In 2008 word ik door Kees Tijsterman benaderd met de vraag of ik het leuk zou vinden om een Dakar op mijn CV bij te kunnen schrijven, het werden er twee.
De Central European Rally en de Transilvania Adventure Trophy werden genoteerd en zo groeit het lijstje gestaag. Tijdens de laatst genoemde rally leerde ik Henri kennen en dat heeft er toe geleid dat ik me nu trots lid van het Team Oryx Rallysport mag noemen.

 Monteur Rally Auto

Edwin Bollema, in het dagelijks leven docent Auto- en Tweewielertechniek bij het Automotive college in Nieuwegein.

 

Geïnteresseerd in alles wat met techniek heeft te maken. Vader van 3 kinderen. Naast de autosport wordt er regelmatig gefietst en gereisd. Ooit zelf begonnen met wat rondjes rijden op Zandvoort. Daarna betrokken geraakt bij de opbouw, aanpassing en service van diverse Toerwagens. Daarnaast door de jaren heen verschillende leerling-teams begeleid in de auto en motorsport. Op dit moment een team leerlingen die met een Waterstof RC-auto aan 6 uurs wedstrijden deelnemen.

Vanaf 2014 bij het Oryx Rally Team aangesloten en bij meerdere evenementen mee geweest, waaronder in 2015, 2016 en 2017 de Morocco Dessert Challenge (voorheen Libya Rally) En natuurlijk in Januari 2018 de Dakkar Rally in Zuid-Amerika.

Monteur Rally Auto

 In het dagelijks leven werkzaam in de energie techniek maar begonnen in de auto techniek.

 

De ontwikkeling naar met name duurzame brandstoffen is op dit moment bijzonder in beweging.

Het is de plaats waar verleden en heden elkaar raken in de techniek.

Dit zelfde zie ik terug in de rally sport, een sport die al heel lang wordt bedreven maar door toepassing van nieuwe technieken voortdurend in beweging is.

De ultieme uitdaging van de rally sport vind ik  Le Dakar.

De uitdaging om met beperkte middelen een top prestatie te mogen volbrengen samen met een fantastische team.

BOVEN