FORGOT YOUR DETAILS?

Ons Team, Uw Team?

Welke sport ook, of het nu om een professioneel- of amateurteam gaat, er zijn eigenlijk geen sporten meer te bedenken die zonder sponsoring kunnen. Het zijn de sponsors die het geld, de goederen en/of diensten ter beschikking stellen die het bijvoorbeeld voor verenigingen mogelijk maakt om voetbal- of hockeyvelden aan te leggen en te onderhouden. Zij zorgen er ook voor dat sporten toegankelijker of überhaupt zelfs bereikbaar worden.

Heel veel sponsors doen dit eerst en vooral omdat ze affiniteit hebben met de sport en het leuk vinden om te steunen en of ook heel vaak uit maatschappelijke betrokkenheid. Maar er is helemaal niets mis om er vanuit te gaan dat de sport activiteiten een positieve bijdrage gaan leveren aan de marketing- en/of communicatiedoelstellingen van de sponsor. Sterker nog, wij geloven erin dat dit een voorwaarde moet zijn en zien onze sponsors dan ook het liefst als teamlid waarbij we samen bijdragen aan succes.

Met sponsoring van Oryx Rallysport hopen wij dat u uw naamsbekendheid vergroot , uw verkoop verhoogd en/of uw imago versterkt, maar vooral ook dat u het leuk vind. Met onze deelname aan de wedstrijden van het NK Off Road Rally, De Marocco Desert Challenge 2017 én Le Dakar 2018 proberen wij de beleving te optimaliseren en het voor u als sponsor, teamlid, zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Mocht u interesse hebben om de mogelijkheden nader te verkennen, dan horen wij graag van u!

ONS TEAM, UW TEAM?

Ja! Ik wil graag meer weten over de sponsormogelijkheden van Team Oryx Rallysport. Neem zsm contact met mij op via het volgende email adres / telefoonnummer

Henri van Steenbergen

 Bestuurder Rally auto

In het dagelijks leven ondernemer.
Gek op alles wat met 4x4 te maken heeft. Alles begon ooit met het restaureren van een oude landrover.
En toen die eenmaal klaar was en we de eerste meters in het terrein hadden gereden was het hek van de dam. Aan diverse buitenlandse challenge wedstrijden meegedaan, en het NK.
Nu sinds 2 jaar het offroadracen.

Enige evenementen waaraan ik heb deelgenomen:
Croatia Trophy.
Transilvania Trophy
NK Challenge
Heroes Legend 2006
Dakar 2013 ( service voor Leon Munsters)

Gert Bravenboer

Navigator Rally Auto

‘Gardens are not made, by sitting in the shade’.

Breed interessegebied, hands-on mentaliteit. Denkt niet in blokkades maar in oplossingen, het glas is altijd halfvol.
Er zijn dagelijks nieuwe kansen en uitdagingen. Langdurige processen vervelen en frustreren. Voortgang, authenticiteit, vertrouwen, humor, gerechtigheid, vrijmoedig,vrijheid en avontuur. Mensenmens die streeft naar een samenwerking waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan.

Arnoud Ouendag

Monteur Rally Auto & Chauffeur Service Truck

Arnoud Ouendag, in het dagelijkse leven als technisch trainer aan de slag bij de Innovam Groep.

Als ventje altijd al geïnteresseerd in de autosport. In 2006 kwam die interesse tot uiting toen ik als technische staf tijdens de ABR2006 van Amsterdam naar Beijing meereisde om ruim tachtig klassiekers op de weg te houden. In 2008 word ik door Kees Tijsterman benaderd met de vraag of ik het leuk zou vinden om een Dakar op mijn CV bij te kunnen schrijven, het werden er twee.
De Central European Rally en de Transilvania Adventure Trophy werden genoteerd en zo groeit het lijstje gestaag. Tijdens de laatst genoemde rally leerde ik Henri kennen en dat heeft er toe geleid dat ik me nu trots lid van het Team Oryx Rallysport mag noemen.

Edwin Bollema

 Monteur Rally Auto

Mijn naam is Edwin Bollema, 51 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen.

In het dagelijks leven ben ik docent Auto- en Tweewielertechniek bij het Automotive College in Nieuwegein.

Mijn hobby’s:
Technische service van autosport. In het verleden aan tourwagens. En sinds deze zomer dus ook Off Road. Begeleiden van mijn kinderen bij het sporten (shorttrack en skeeleren)
Als ik tijd over heb ga ik graag fietsen (race en/of ATB)

Ik kijk ernaar uit om met het team aan meerdere evenementen deel te nemen.

Stefan Slootjes

Monteur Rally Auto

 

BOVEN