FORGOT YOUR DETAILS?

Team Oryx Rallysport

Beleef samen met Team Oryx Le Dakar 2020

Al vanaf 2014 doet Team Oryx mee aan het Nederlands kampioenschap off road racen.
In 2015, 2016 en 2017 hebben ze succes vol meegedaan aan de Morrocco Desert Challenge.
In Januari 2018 is gestart aan de dakar rally welke helaas eindigde op dag 5
Nu staat alles in het teken van de MDC 2019 en de Dakar rally van 2020, oryx 2.0 is volop aan het voorbereiden, met een aantal nieuwe teamleden en de nodige veranderigen aan de DW

Henri van Steenbergen

Bestuurder Rally auto

In het dagelijks leven ondernemer. Gek op alles wat met 4x4 te maken heeft. Alles begon ooit met het restaureren van een oude landrover.
En toen die eenmaal klaar was en we de eerste meters in het terrein hadden gereden was het hek van de dam. Aan diverse buitenlandse challenge wedstrijden meegedaan, en het NK.
Nu sinds 2 jaar het offroadracen.

Enige evenementen waaraan ik heb deelgenomen:
Croatia Trophy.
Transilvania Trophy
NK Challenge
Heroes Legend 2006
Dakar 2013 ( service voor Leon Munsters)
MDC 2015, 2016 en 2017 (9e plaats overall)
Dakar 2018

Koen Borsboom

Monteur Rally Auto

Al sinds mijn jeugd geïnteresseerd in alles wat met techniek en verbrandingsmotoren te maken heeft. Werkzaam als teamleider service afdeling van grote aardgas generatorsets. Ervaring met off road tot voor kort enkel in jarenlang motorcross en enduro op hobbymatig niveau, maar nu dus ook met 4 wielen op semi- professioneel rallysport gebied. Eind jaren 90 met Henri kennis gemaakt tijdens het laswerk aan zijn eerste Land Rover en nu dus aan de start van vast weer een mooi avontuur.

Eyck Willemse

Navigator Rally Auto

Vanaf de 5e editie volg ik de Dakar en vanaf mijn 16e acrief met 4x4's. Door de aantrekkingskracht van de Dakar in het off road racen gerold. Eenmaal mijn rijbewijs gehaald veel mooie off road wedstrijden gereden in Nederland, Belgie & Spanje' In het dagelijks leven werkzaam als rayon manager in de stoomtechniek. Het doel? Om samen met het voltallige team de Dakar medaille tussen de tanden te hebben. Het motto Dream, dare, live it past mij wel. Enige evenementen waaraan ik heb deelgenomen: Vele jaren nk off road Baja Spanje (5x) Rally van Natoye België Rally Dilsen België Westrijdleider & organisator NK challenge Wedstrijdleider NK.off road

Rinus Auwema

Monteur rally auto

In het dagelijks leven werkzaam in de energie techniek maar begonnen in de auto techniek. De ontwikkeling naar met name duurzame brandstoffen is op dit moment bijzonder in beweging. Het is de plaats waar verleden en heden elkaar raken in de techniek. Dit zelfde zie ik terug in de rally sport, een sport die al heel lang wordt bedreven maar door toepassing van nieuwe technieken voortdurend in beweging is. De ultieme uitdaging van de rally sport vind ik Le Dakar. De uitdaging om met beperkte middelen een top prestatie te mogen volbrengen samen met een fantastische team.

Gert Bravenboer

Navigator Rally Auto with Time Out

‘Gardens are not made, by sitting in the shade’.

Breed interessegebied, hands-on mentaliteit. Denkt niet in blokkades maar in oplossingen, het glas is altijd halfvol. Er zijn dagelijks nieuwe kansen en uitdagingen. Langdurige processen vervelen en frustreren. Voortgang, authenticiteit, vertrouwen, humor, gerechtigheid, vrijmoedig,vrijheid en avontuur. Mensenmens die streeft naar een samenwerking waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan.

Edwin Bollema

Monteur Rally Auto

In het dagelijks leven docent Auto- en Tweewielertechniek bij het Automotive college in Nieuwegein. Geïnteresseerd in alles wat met techniek heeft te maken. Vader van 3 kinderen. Naast de autosport wordt er regelmatig gefietst en gereisd. Ooit zelf begonnen met wat rondjes rijden op Zandvoort. Daarna betrokken geraakt bij de opbouw, aanpassing en service van diverse Toerwagens. Daarnaast door de jaren heen verschillende leerling-teams begeleid in de auto en motorsport. Op dit moment een team leerlingen die met een Waterstof RC-auto aan 6 uurs wedstrijden deelnemen. Vanaf 2014 bij het Oryx Rally Team aangesloten en bij meerdere evenementen mee geweest, waaronder in 2015, 2016 en 2017 de Morocco Dessert Challenge (voorheen Libya Rally) En natuurlijk in Januari 2018 de Dakkar Rally in Zuid-Amerika.

Guus Albregts

Camera

Passie voor de 4x4 sport, kunnen combineren met de scils van het camera vak. Al jaren de vaste camera man van Team Oryx

BOVEN