skip to Main Content

Het is weer zover. Wij zijn onderweg naar de Libya Rally 2016.

Van 14 – 21 april rijden wij in 7 etappes van coast to coast in Marokko. Ruim 2700 échte rally kilometers, lange specials met weinig of geen liaisons, snelle pistes, technische stukken, wijde Afrikaanse vlaktes, duinen, zoutmeren, nieuwe ongekende tracks, legendarische Dakar-pistes liggen op ons te wachten.

Op 14 april is de technische keuring en de rally gaat officieel van start op 15 april.

Het zal zeker even wennen worden in de voor ons nieuwe auto. De Rally Raid Desert Warrior is speciaal voor dit soort rally’s gebouwd en biedt in combinatie met de 3liter, 6 cilinder BMW diesel heel veel mogelijkheden om de zware uitdagingen aan te gaan.

Ons startnummer is 311.

Wij vinden het heel leuk als we worden gevolgd via de diverse media. Ook dit jaar kunnen onze avonturen op de track weer live gevolgd worden via het zogenoemde Owaka tracking systeem dat bijna alle teams in hun voertuig hebben. Op het moment van schrijven is deze link:

Libya Rally 2016 – Owaka [ Live ]

Vanwege de enorme populariteit hebben we vorig jaar gezien dat de site zo nu en dan erg traag werkt. Hou dan vooral ook de officiële site in de gaten (http://libya-rally.com/) met daarop de link naar de live tracking, maar ook allerlei wedstrijdnieuws en foto’s van de dag.

Natuurlijk proberen we onze eigen site bij te houden met daarop de avonturen van ons team.

Nog even voor het gemak alle links:

teamoryx.nl

www.libya-rally.com

http://live.owaka.fr/70-libya-rally-2016# (tracking)