skip to Main Content
"De proloog"

Na een lange tijd niet geraced te hebben staan we aan de vooravond van de start van de Andalucia rally 2021.

Team Oryxrallysport, bestaande uit driver Henri van Steenbergen, navigator Eyck Willemse en 2 top monteurs Koen Borsboom en Rinus Auwema Hebben er zin in!!

Het wachten heeft nu lang genoeg geduurd, de puntjes staan op de i, we zijn fit en gaan aankomende dagen lekker ons eigen ding doen hier in zuid Spanje.

We hebben de technische keuring achter de rug, alles is grondig gecontroleerd, en de auto staat er perfect bij! De Desert Warrior is FIA goedgekeurd.

Morgenmiddag begint de rally met een proloog van 11 km, het betreft voornamelijk off-road paden maar deze zijn hier verraderlijk glad en het worden technische stages.

Hiermee wordt dan de volgorde van donderdag, bepaald. In totaal leggen we dan 1244 wedstrijd kilometers af in 5 dagen, met de verbindingsroute erbij komen we dan uit op een totaal van 1629 kilometer.

We hebben er zin in en we rijden in een supermooi deelnemersveld met meerdere toprijders!!

We houden jullie dagelijks op de hoogte van alle avonturen op de track en vanuit het bivak in Villa Martin, Andalucia. En hou ook de galerij in de gaten voor de laatste rally foto’s

En voor de die-hard rally fans hou ons startnummer #233 in de gaten.

Keep on racing…

Team Oryx

Benieuwd hoe de route eruit gaat zien? Bekijk de route kaarten hieronder.