skip to Main Content

De eerste rally dag voor Team Oryx zit erop. Een super dag volgens Henri. Vanmorgen begon de dag al vroeg. Eerst de lange verbindingsroute richting de start met daarna het begin van het echte werk.

Zoals al eerder vermeld wilde Henri en Gert vandaag vooral goed navigeren. In het begin van de etappe ging dat nog niet geheel vlekkeloos maar naarmate de dag verliep kregen de mannen het spelletje steeds beter door. Door de snelheid wat aan te passen aan de navigatie, lukte het om alle waypoints goed te vinden.

De auto kende vandaag geen enkel probleem. Alles voelde heerlijk solide aan wat vertrouwen geeft voor het verdere verloop van de rally. Ontspannen rolde de auto (en vooral de inzittenden) dan ook om 18:30 uur  weer het bivak in. Edwin een Arnoud stonden al op ze te wachten. Zij waren al vanaf 14:00 uur aanwezig in het bivak om alle voorbereidingen te treffen voor de service van de auto richting de dag van morgen.

Een gecontroleerde eerste dag met een voorlopige 47e plaats. Op naar de dag van morgen waar ook de eerste duinen op het programma staan!

 

20150417 Standing