skip to Main Content
"Het begint te borrelen.."

Aankomende donderdag begint de Morocco Desert Challenge op het grootste plein van Agadir, Place Al Amal.
We spreken Henri van Steenbergen die onderweg is naar Agadir; “het is weer een race tegen de klok geweest.” We hebben het raceteam uitgebreid met een nieuwe service truck. En hoe, zegt een trotste Henri van Steenbergen, we hebben het maar weer mooi voor elkaar gebokst!! We hebben een fantastisch team!!

Dit jaar sluiten ook andere teams aan. team Orangebull en A&D Rallysport. Daar hebben we nu de mogelijkheid voor en kunnen we onze krachten bundelen. Tevens gaat Slootjes racing team mee.

Afgelopen najaar hebben we de FenekRally in Marokko gereden. Dit als test voor de brandstof problemen die we ondervonden in de hitte van afgelopen editie van de MDC. Daan van Ooijen stapte in als navigator, we hebben een top week gehad!!
De andere teams gingen mee naar de FenekRally, de klik is goed, een mooie groep mensen met dezelfde passie en toewijding.

Van het najaar hebben we de aandrijflijn aangepast, deze is sterker en betrouwbaarder geworden. We hebben het volste vertrouwen erin!! Tuurlijk gaan we voor een goed resultaat, zo gedreven zijn we wel, maar dit hangt van zoveel factoren af, we zullen het zien!!

De Morocco Desert Challenge begint op 11 en 12 april met de scrutineering en shakedown rondom Agadir. Op zaterdag 13 april is de proloog van 85 kilometer. Dit zal de startpositie bepalen voor de eerste racedag op ‘Plage Blanche’ aan de Atlantische Oceaan, Vanaf daar gaat de rally naar Saïda aan de Middellandse zee. De rally gaat door vette canyons, militaire zones, snelle tracks en adembenemende duinen. De rally finisht op zaterdag 20 april. Kijk voor meer informatie op www.moroccodesertchallenge.com