skip to Main Content
"Eindelijk was het zover"

Het was dan eindelijk zover na maanden van opbouwen en vele korte nachten en lange weekenden mocht die weer de schuur uit, de Oryx DW.

Alles is door het team beetgepakt, nieuwe aandrijflijn, nieuwe motor, en ga zo maar door.

Bij vertrek regende het pijpenstelen dus dat beloofde nog wat, bij aankomst op het eiland van Maurik stonden de eerste gasten zelfs al te wachten.

Snel even met z’n allen een klein bivak opgebouwd en we konden gaan.

Het parcours bestond uit een rondje van ongeveer 1,5 km met veel bulten en gaten en veel water. Het was dus veel glijden en glibberen maar we kwamen goed rond en de beleving voor de gasten was voortreffelijk.

Later in de ochtend stopte het met regenen en droogde de baan dus langzaam op en kon het tempo wat omhoog.

Wat de gasten in de ochtend niet gemerkt hebben is dat Henri de hele ochtend zonder remmen heeft rondgereden. Bij het 2e rondje was er al een koppeling van de remleiding gesprongen. Dus het testen was niet voor niks.

Nadat we met het team een gezellige avond hebben gehad bij EVM19 en een iets te kort nachtje stonden we al weer klaar voor de gasten van de zaterdagochtend.

Hier zijn ook weer de nodige rondes gemaakt en is de DW goed getest. Los van de remleidingen zijn er verder geen rare dingen naar boven gekomen dus dat zit wel goed.

Al met al dus geslaagde dagen met veel mensen met een glimlach van oor tot oor.

EVM19 bedankt voor de fantastische locatie en service.

Sponsors, vrienden en familie bedankt voor jullie komst.