skip to Main Content

Syntix-producten worden gebruikt in de autosport, waar elke honderdste van een seconde telt en waar de beste prestaties onder alle omstandigheden worden verlangd. Vaak wordt het belang van olie voor de best mogelijke bescherming niet of onvoldoende herkend. Met professioneel advies en ondersteuning voor teams in de autosport helpt Syntix de beste prestaties op circuits over de hele wereld te realiseren. Bovendien draagt de ervaring uit de autosport bij tot de constante verbetering van de Syntix-productreeks en ook dragen de marketing activiteiten in deze scene bij aan de high-end positionering van Syntix.

Syntix is in verschillende sectoren actief. Automobilisten kunnen bij Syntix terecht voor hun personen of bedrijfsauto en de veeleisende autosport sector kan vertrouwen op met zorg samengestelde “High performance” smeermiddelen. Ook produceert Syntix hoogwaardige smeermiddelen en additieven voor een hoge diversiteit professionele industrieën, waaronder Automotive, Agri-culture, Heavy-duty en Zwaar wegtransport. Samen met de klant kijkt Syntix naar de veranderende behoeftes in toelevering, samenstelling en opslag van de producten om zo de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Syntix is een jong bedrijf, toch is het nu al een succes. De all-in strategie op het gebied van de on- en offline aanwezigheid heeft gewerkt. Syntix zal de marketingactiviteiten in Europa blijven uitbreiden maar zal zich ook op andere markten gaan oriënteren. Er is inmiddels veel interesse van internationale groothandelaren, importeurs en smeermiddel gerelateerde bedrijven. Ook in groeimarkten als Azië en Afrika. Syntix bevindt zich reeds midden in intensieve export projecten naar verschillende landen in Azië en Afrika.

De primaire doelstelling is het creëren van kwaliteit volume in Europa door middel van samenwerkingen met dealer netwerken, internationale raceteams en bedrijven uit de industriële sector. Syntix is een unieke speler in de olie, car care en additieven markt en heeft inmiddels een uitgebreid netwerk van internationale partners gecreëerd.

Contact details:
Syntix Automotive & Industries
Nikkelstraat 4
6031 TR Nederweert
The Netherlands
www.syntixautomotive.com

Mr. P.R. Rommens
Mobile: +31(0) 6 53 90 95 70
E-Mail: rob@syntixautomotive.com