skip to Main Content

De mannen zijn in het bivak aangekomen. Henri had lekker in de duinen geslapen en klonk weer helemaal fit.

Omdat de neus van de auto in de in het water heeft gestaan is er water in de motor gekomen. het eerste klusje vandaag is dus het aftappen van het water.

Daarna wil het team toch ook de etappe van vandaag gaan rijden. Wel zal de eerste duinpartij overgeslagen worden om eerst een stuk “gewoon” te rijden om te kijken of de motor helemaal in orde is. Daarna wil het team deetappe weer oppakken om toch weer de nodige off road ervaring en kilometers te verwerken.

Nog even terug naar het avontuur afgelopen nacht. Volgens Henri ging het eigenlijk super in de duinen. Alleen op het einde had men wat problemen met het vinden van de route waardoor men opnieuw in de duinen uitkwam. De eerste duinpan die men tegenkwam was geen probleem, wat extra gas, lekker sturen en op naar de volgende. Alleen toen ging het mis. De volgende duin was aan de achterkant super steil met daarachter opnieuw een duinpan (met water dus) die men niet meer kon ontwijken….

Het gevolg dus een nachtje in de duin, wat water in de motor en een avontuur rijker.

Ook Arnoud heeft tijdens de reddingsactie vanmorgen al vele indrukken opgedaan. Hij heeft dromedarissen, torens en andere beesten gezien waarvan hij het bestaan niet kende (of zou het een fata morgana zijn geweest). De stemming is in ieder geval goed en het team heeft er ook vandaag weer zin in.

20150418_121826
Zo moet het dus niet….